Over ons

Hoe het begon

De Bout. Een naam met een verhaal dat zo’n 100 jaar geleden begon. In 1924 kochten Harrie en Trui Rooymans een horecapand in het centrum van Soerendonk. Café Rooymans was geboren, maar maakte onder een andere naam furore. Harrie was namelijk ook actief als koperslager. Vanwege het hanteren van de soldeerbout werd hij al snel ‘De Bout’ genoemd. Die bijnaam is uitgegroeid tot een synoniem voor bourgondische gezelligheid. Naast café was De Bout ook lange tijd een hotel, een bezinepomp en een taxibedrijf. Anno 2020 is De Bout een café-restaurant met een multifunctionele zaal en een terras onder een sfeervolle stretchtent.

image

Hoe het nog altijd is

Het gastheerschap zit ons in het bloed. Als familiebedrijf met horecawortels hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Aandacht voor onze gerechten, aandacht voor onze gasten, aandacht voor ieder detail dat de sfeer versterkt. Jij een topavond, wij een topavond. Herinneringen maak je samen.

image

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

Marco en Bas Glasny

Marco en Bas Glasny

Eigenaren